18/11/09

Turisme injecta 1,8 milions al municipi Campos



V. Campins
"Me sent especialment satisfet perquè el Govern, mitjançant la conselleria de Turisme, per primera vegada dóna una atenció digna i personalitzada al municipi de Campos". Amb aquestes paraules el batle, Guillem Ginard, ha expressat la seva satisfacció pel conveni signat avui amb el conseller Miquel Nadal, ambdós d'Unió Mallorquina, que suposarà una inversió d'1,8 milions d'euros, però que no implica que Ginard renunciï a la reinvidicació de projectes com el del polèmic camp de golf de Son Baco.
El conveni signat avui es traduirà en una ampliació de la ruta cicloturística, que passarà de 20 a 55 kilòmetres; en la senyalització del patrimoni; en la posada en valor de Campos com a únic municipi termal de Balears i en l'elaboració de material promocional propi.
Aquest acord, tal i com ha explicat Ginard, no contempla cap projecte turístic nou, sinó promocionar Campos com a destí d'oferta complementària. De fet, Ginard ha insistit en què sempre ha defensat tres projectes de molta qualitat per al municipi, entre ells el camp de golf a Son Baco. En relació al possible creixement a sa Ràpita, s'ha mostrat partidari que les 4.421 places residencials i turístiques previstes es redueixin.


Font: ibdigital

No hay comentarios:

Publicar un comentario